fbpx

У Франківську дозволено купатися лише на міському озері. ВІДЕО

Суспільство 13:32, 21.06, 2017

Івано-Франківськ готується до відкриття купального сезону. Єдине офіційно дозволене місце для купання в Івано-Франківську – міське озеро. Щорічно перед початком купального сезону комунальники чистять дно водойми від небезпечних предметів.

Відзначають межі запливу буйками. А заборонені для купання зони – відповідними написами. Розміщені тут і рятувальні пости. У разі потреби відпочивальникам прийдуть на допомогу. Втім, з року в рік містяни віддають перевагу "стихійним пляжам". Береги і води Бистриці – улюблене місце іванофранківців для відпочинку. Попри ризик, літом сюди масово приходять і дорослі, і діти, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Втім, про те, що може трапитися, люди воліють не думати. Зате більше дбають про комфорт та зручність.

І таке місце для відпочинку незабаром буде, обіцяють у комунальному департаменті. Набережна уже готується до відкриття нової рекреаційної зони.

Рятувальники застерігають, нехтувати безпекою на воді не варто, бо навіть безневинний відпочинок може обернутися трагедією. І такі випадки – непоодинокі. З початку літа на водоймах області загинуло троє людей. Серед них – один неповнолітній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: