fbpx

У Франківську дитячий благодійний Вертеп збирав допомогу онкохворим ровесникам. ФОТО

Культура 20:03, 10.01, 2017

Впродовж сьогоднішнього дня дитячий Вертеп обійшов з виставами шість франківських закладів. Завершили благодійні виступи в "Urban Space 100".

Шість разів розігрували за сьогоднішній день свою виставу юні актори благодійного Вертепу – і їхня щирість не залишала байдужими.

На фінальний виступ в "Urban Space 100" зійшлися батьки, родичі, знайомі і вболівальники цього першого в Івано-Франківську дитячого доброчинного проекту. Після виступу маленькі актори і їхні батьки дякували організаторам та висловлювали бажання продовжувати проект. Тим часом глядачі робили внески в спеціальний мішок. 

"Вся зібрана нами за сьогодні сума буде перерахована на лікування онкохворих дітей, якими опікується Всеукраїнський благодійний фонд "Запорука", – повідомила керівник проекту Святомира Возняк. 

За її словами, діти протягом місяця готували постановку, з якою виступали сьогодні.

"Хтось прийшов "з нуля", а хтось, як ви могли помітити, вже має за плечима акторську студію. Але незважаючи на це, в колективі панувала взаємодопомога, взаємовиручка і порозуміння. Тому виступи вдалися нашим діткам дуже щирими",  зазначила Святомира. 

Дитячий благодійний Вертеп виступав у "Прикарпаттяобленерго", ресторанах "Мануфактура", "Фабрика", "Делікація", "Говорить Івано-Франківськ" та "Urban Space 100". 

Свій проект організатори події  майстерня Cvikli, Bukvica та Шуфля – мають намір продовжити. 

"Попереду – великодні свята, Свято врожаю та інші. Наш Вертеп – це була спроба, бачимо, що вдала. В Івано-Франківську досі ще не було благодійного проекту, який би робили діти. Хочемо зробити цю добру справу традицією в нашому місті", – поділилася планами Святомира Возняк. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: