fbpx

У Франківську екс-беркутівця засудили за подвійне вбивство до довічного ув'язнення

Суспільство 19:45, 20.03, 2017

Івано-Франківський міський суд виніс вирок колишньому беркутівцю Олегу Рябову за вбивство двох жінок у 2012 році.

Обвинувачений позичив жінкам по 100 доларів США кожній. Пізніше чоловік однієї з потерпілих частково розрахувався з Олегом Рябовим, а інша грошові кошти йому не повернула, мотивуючи тим, що вона тривалий час надавала йому інтимні послуги. Така поведінка обурила обвинуваченого, і він позбавив жінок життя. Їхні тіла згодом знайшли на сміттєзвалищі у Рибному.

Олег Рябов вину у пред'явленому обвинуваченні не визнав. Від дачі показів та відповідей на запитання під час судового розгляду відмовився. 

Як інформує прес-служба суду, призначаючи покарання обвинуваченому, суд врахував ступінь тяжкості вчиненого злочину, особу винного. Обставин, що пом'якшують чи обтяжують покарання, судом не встановлено.

При призначенні покарання суд врахував стан здоров'я обвинуваченого, дані, які його характеризують. Також суд врахував, що Рябов вже був засуджений за подвійне вбивство (до чотирнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна), що може свідчити про його стійку направленість на вчинення злочинів цієї категорії.

Так, колегія суддів Івано-Франківського міського суду визнала Олега Рябова винним у вчиненні злочинів, передбачених п. 1, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України, та призначила покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: