fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську евакуювали автомобіль порушниці, яка переконувала, що п’є ліки на спирту та вагітна від патрульного. ВІДЕО

У Франківську евакуювали автомобіль порушниці, яка переконувала, що п’є ліки на спирту та вагітна від патрульного. ВІДЕО

Суспільство 13:21, 22.01, 2017

На вул. Надрічна патрульні зупинили автомобіль за порушення ПДР. Транспортний засіб зупинився, за кермом була жінка.

Інспектор помітив у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонував пройти тест на місці або у медзакладі. Та жінка-водій відмовилась, йдеться у програмі Патруль Online на Westnews.

Жінка довго намагалася дізнатися причину зупинки, а пізніше кричала, що патрульні порушують законодавство щодо неї. Зрештою переконувала, що проходить курс лікування, а ліки якраз мають вміст спирту. Та інспектор чітко повідомив, що у ПДР заборонено керувати ТЗ під впливом алкоголю, наркотиків або ліків. Потім водій наголошувала, що вона вагітна. А от чи на третьому місяці, чи на п’ятому – жінка забувала і щоразу, акцентуючи на цьому увагу, казала інше. Коли один інспектор оформляв адмінматеріали, а інший спілкувався з жінкою, то на місце прибув допоміжний екіпаж. Тоді раптово жінка заявила, що знає інспектора, з яким дотепер спілкувалась. Ба більше, переконувала, що вагітна від нього, знову ж таки забуваючи місяць вагітності. Порушниця навіть вдавалась до флірту, але це не допомогло уникнути покарання. Додала жінка-водій і те, що є подругою Дани Орленко, яка, тільки-но запрацювала патрульна поліція у м. Івано-Франківську, порушила ПДР та поводилась агресивно з поліцейськими. За деякий час порушниця відмовлялась від того, що керувала автомобілем, на якому її зупинили. Зазначала, що у неї інший ТЗ. На те, що реєстратори все зафіксували, жінці байдуже. Уже коли інспектори повідомили, що автомобіль буде евакуйовано, то жінка стала надто агресивною: вживала нецензурну лексику, викликала начальника "міліції" на місце, вибігала на дорогу, вела відеозйомку, а в кінці зателефонувала до мами і поскаржилася на дії інспекторів.

Щодо складених адмінматеріалів, то жінка-водій все заперечувала, нічого не підписувала і тимчасове посвідчення водія не взяла. Патрульні кажуть, що всі документи буде надіслано жінці за місцем проживання. Відтак інспектори вкотре наголошують, що відмова від огляду на місці і від проходження огляду в медзакладі прирівнюється до визнання свої провини – підтвердження стану сп’яніння.

На жінку-водія інспектори склали протокол за ст. 130 (Ред. – Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП. Також винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Ред. – Порушення правил проїзду перехресть, зупинок транспортних засобів загального користування, проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника, порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду, безпечної дистанції або інтервалу, розташування транспортних засобів на проїзній частині) КУпАП. ТЗ було евакуйовано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: