fbpx

У Франківську КЕЧівські будинки можуть відімкнути від світла

Суспільство 20:11, 27.05, 2016

Будинкоуправління №1 Івано-Франківської КЕЧ, що є балансоутримувачем так званих КЕЧівських будинків, заборгувало ПАТ "Прикарпаттяобленерго" близько 34 тисяч гривень за світло, чим вкотре поставило мешканців під загрозу знеструмлення.

Станом на 26 травня підприємство боргує енергетикам 34, 039 тис. грн, в тому числі – 13,92 тис. грн за квітень; 12,52 тис. грн за березень та 7,59 тис. грн за лютий 2016 року, пише КУРС з посиланням на прес-службу ПАТ "Прикарпаттяобленерго".

Незважаючи на усі спроби енергетиків порозумітися, балансоутримувач не виконує своїх зобов’язань та ставить під загрозу електропостачання мешканців будинків. 

В енергокомпанії сподіваються, що керівництво Івано-Франківської КЕЧ району, спільно з мешканцями будинків, вживе дієві заходи до своїх боржників, вирішить проблеми із фінансуванням та забезпечить проведення розрахунків і енергетикам не доведеться вдаватися до крайніх заходів. 

Зазначимо, що на балансі Будинкоуправління №1 перебувають гуртожитки на вул. Коновальця, 72, 80, Карпатської Січі, 5 та будинки на Чорновола, 150-А, 150-Б та 150-В.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: