fbpx

У Франківську конкурс на посаду директора школи-садка №3 виграла вихователь-методист Світлана Гребенюк

Суспільство 18:48, 14.04, 2017

Відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора Івано-Франківської загальноосвітньої школи-садка І ступеня № 3 з групами цілодобового перебування дітей Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області.

У конкурсі взяли участь троє претендентів, які представили проекти перспективних планів розвитку навчального закладу. Кожен з кандидатів окреслив своє бачення функціонування школи-садка № 3 на тривалий період та запропонував шляхи вирішення наявних проблем у сфері організації навчально-виховного процесу, створення умов для розвитку дітей та фахового зростання педагогів, матеріально-технічного забезпечення, співпраці з батьками та громадськістю, повідомили в Департаменті освіти і науки Івано-Франківської міської ради.

За результатами голосування, на заміщення вакантної посади директора Івано-Франківської загальноосвітньої школи-садка І ступеня № 3 з групами цілодобового перебування дітей Івано-Франківської міської ради конкурсна комісія рекомендувала Гребенюк Світлану Михайлівну, вихователя-методиста ДНЗ № 36 "Віночок". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: