fbpx

У Франківську люди з обмеженими можливостями змагалися у п’яти видах спорту. ФОТО

Суспільство 19:20, 25.08, 2016

У четвер, 25 серпня, в Івано-Франківському міському фізкультурно-оздоровчому центрі для людей з особливими потребами відбулася обласна спартакіада серед інвалідів "Спорт для всіх". Участь у ній взяли спортсмени з обмеженими можливостями з міста та області.

Учасники спартакіади змагалися  у п’яти видах спорту: дартс, баскетбол, бочче, стрільба та кегельбан. Переможці отримають призи та можливість представити область на всеукраїнській спартакіаді, яка цього року відбудеться в Одеській області.

"Важливо, щоб ці люди відчували увагу та турботу з боку громади. Зараз ми намагаємося зробити наше місто доступнішим. Програма передбачає облаштування пандусів та з’їздів. Звісно, цього недостатньо, але ми рухаємося вперед у цьому напрямку", – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Та додав, що розпочалися роботи, щоб передати землю у дворі будинку Симоненка, 3-А у власність міста. У подальших планах облаштувати тут критий спортивний майданчик, де можна було б займатися увесь рік, а не лише влітку.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: