fbpx

У Франківську міграційна служба роз'яснила українське законодавство студентам-іноземцям

Суспільство 13:33, 26.01, 2017

У середу, 25 січня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулась зустріч працівників Управління державної міграційної служби в Івано-Франківській області, співробітників відділу міжнародних зв'язків університету зі студентами-іноземцями.

Зі студентами спілкувались начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Управління державної міграційної служби в Івано-Франківській області Вадим Думенко, заступник начальника цього ж відділу Микола Чупірчук та головний спеціаліст цього відділу Ольга Клюфінська. Участь у спілкуванні взяли проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Сергій Кобець та начальник відділу міжнародних зв’язків Віталій Осадець, інформує прес-служба ІФНМУ.

"Мета зустрічі з студентами-іноземцями – доведення вимог чинного законодавства щодо перебування іноземців в Україні, бесіда щодо запобігання порушень цього законодавства,  говорить Микола Чупірчук.  Також ми хочемо налагодити співпрацю, щоб студенти знали нас, ми поспілкувалися з ними. Не за горами в студентів сесія, канікули, тому ми маємо нагадати їм, як реєструвати місце проживання, розповісти про режим перебування в Україні, порядок в’їзду та виїзду тощо".

Під час розмови студенти проявили велику зацікавленість у нюансах українського міграційного законодавства, ставили чимало запитань. Представники міграційної служби, окрім питань законодавства, дали кілька порад студентам з приводу безпеки під час проживання в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: