fbpx

У Франківську на хабарі затримали одного з керівників медзакладу. ФОТО

Суспільство 22:16, 22.05, 2017

Оперативники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Нацполіції спільно з Івано-Франківською місцевою прокуратурою викрили заступника головного лікаря, який вимагав 2600 гривень.

Сьогодні, 22 травня, поліцейські спільно з прокуратурою затримали одного із керівників медичного закладу регіону при черговій передачі неправомірної вигоди у завуальованій формі, шляхом оформлення договору добровільного медичного страхування в сумі 2600 гривень, повідомили в Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

Правоохоронці викрили злочинну схему вимагання та отримання неправомірної вигоди від пацієнтів у завуальованій формі шляхом оформлення договорів добровільного страхування медичних витрат у страховій компанії.

У подальшому отримані у такий спосіб кошти легалізовувались через страхову компанію шляхом здійснення закупівлі медичних препаратів у мережі аптек Івано-Франківська.

Попередньо встановлено, що за цією злочинною схемою з початку 2017 року було незаконно отримано та легалізовано понад 1 мільйон гривень.

Наразі тривають першочергові слідчі дії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: