fbpx

У Франківську на людей нападають собаки – два випадки за день

Суспільство 12:30, 08.06, 2016

Два випадки нападу, коли пси покусали дитину й дорослого, сталися в один день – на Пулюя біля магазину "Тростянецький" та в дворі на Незалежності.

У соцмережі Фейсбук очевидці нападу, який стався на вулиці Пулюя, шукають свідків – хтось із них записав інцидент на відео.

"SOS!!! Допоможіть знайти пса, що покусав і знівечив руку жінці, та його господаря", – поширила прохання у  групі "Комуналка ІФ» франківчанка Юлія Лаврів.

Вона розповіла, що 6 червня близько 17.00 біля магазину "Тростянецький" на жінку (55 років), яка йшла з сумками у руках, раптово напав пес породи вівчарка. Собака був з господарем.

"Одним стрибком пес без намордника вчепився жінці у руку та стис щелепи! Господар почав мовчки відтягати пса, жінка кричала, збіглись люди, хтось зняв на камеру, але щойно вдалось відтягти собаку, як господар зник(!!!). Ніхто не зміг його зупинити, бо почали викликати "швидку" та поліцію. "Швидка" наклала шви, рана була рвана та страшна", – описала ситуацію Юлія.

Дівчина наголошує, що треба з’ясувати, чи немає сказу у пса. Через це просить всіх, хто був свідком випадку, надати інформацію про тварину і її господаря.

"А хто зняв відео, допомогти доказами – можна і анонімно на адресу uliana_16.82@mail.ru", – звертається до спільноти дівчина.

"Щойно спілкувалися з потерпілою…. А ви знали, що штраф за те, що собака напав на людину, – від 17 до 51 гривні, а вакцини від сказу взагалі немає? ШОК!" – прокоментувала Таня Подорожнюк.

У поліції КУРСу повідомили, що на Пулюя їхніх працівників не викликали. Однак у звіті правоохоронців за цей день значиться інший інцидент з псом.

Подібний випадок стався у дворі на вулиці Незалежності, 36 – собака покусав 5-річну дитину.

Дівчинка гралася м’ячем, і коли м’ячик покотився, побігла за ним. В цей самий час у дворі на повідку вигулювали тер’єра. Коли дитина пробігала біля собаки, той накинувся на неї.

Батьки покусаної дитини викликали "швидку допомогу" та поліцію. Дівчинці надали допомогу в лікарні. Мама дитини подала заяву в поліцію.

Патрульні на місці відібрали пояснення у власника пса. Випадком займаються у міськвідділі поліції. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: