fbpx

У Франківську на могилі Романа Гурика провели панахиду за Героями Небесної сотні

Суспільство 12:52, 04.10, 2014

В Івано-Франківську на могилі Героя Небесної сотні Романа Гурика відправили панахиду за всіма загиблими Героями Майдану та АТО.

Вшанувати пам’ять Романа Гурика та інших героїв, які поклали своє життя за Україну, прийшли десятки іванофранківців. На панахиді також були присутні родичі загиблих Героїв Небесної сотні з Івано-Франківської та інших областей.

Мама одного з героїв зазначила, що керівництву інших міст потрібно брати приклад з Івано-Франківська та проводити панахиди за своїми загиблими героями, щоб мешканці пам’ятали, за що боролися хлопці.

Ще раз свої співчуття родині та друзям Романа висловив заступник міського голови Микола Верес, він зауважив, що Роман та інші молоді хлопці, які поклали своє життя у боротьбі на Майдані, а зараз в АТО, народжують нову українську націю, яка, на думку Вереса, зможе подолати усі перешкоди.

Нагадаємо, 2-го жовтня Герою Небесної сотні Роману Гурику виповнилось би 20 років.

Роман був студентом Прикарпатського університету, факультету психології. Загинув 20 лютого на вулиці Інститутській від постріла снайпера в скроню, коли в перших рядах, абсолютно беззбройний, з металевим щитом у руці, захищав право на краще майбутнє своєї країни.

На день народження Романа у Франківську відкрили обеліск пам'яті Героя Небесної сотні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: