fbpx

У Франківську на "стометрівці" загадкові жовті чоловічки у масках вивантажили велетенський контейнер. ФОТО, ВІДЕО

Стиль життя 23:43, 07.06, 2017

Приблизно о 10 годині вечора на вул. Незалежності без жодних пояснень і попереджень раптово з'явилася група людей у жовтих костюмах, схожих на костюми хімічного захисту, і в масках.

Жовті чоловічки неабияк заінтригували франківців, що прогулювалися "стометрівкою" і відпочивали на літниках. Незнайомці відповідей на запитання не давали. "Чому в масках, що відбувається?" – стривожено розпитували перехожі. 

Згодом на пішохідну "стометрівку" приїхали автокран і вантажівка з великим жовтим контейнером. На перехресті Незалежності і Шашкевича техніка зупинилася, кран зняв загадковий контейнер з вантажівки і поставив на "стометрівку". Люди в жовтому керували діями кранівника, не пояснюючи нічого допитливим очевидцям події. Перехожі губилися в здогадках: "Що там? Чи відкриють? Слона привезли? Може, сепари? Зомбі? Знімають рекламний кліп? Мистецька акція?.." Зо дві сотні франківців знімали загадкових жовтих чоловічків на смартфони і чекали розв'язки.

Але так і не дочекалися: автокран поїхав зі "стометрівки". Люди в жовтому поспішно покинули місце услід. Дивний жовтий контейнер залишився на площі. Охочі фотографувалися на його фоні, хтось постукував по стінках, але загадка залишилася нерозгаданою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: