fbpx

У Франківську на Вовчинецькій облаштовують сквер. ФОТО

Суспільство 09:59, 26.05, 2016

В Івано-Франківську активно тривають роботи з облаштування зон відпочинку. Одним з найбільших є сквер на вул. Вовчинецька, 206-208.

Роботу на території сьогодні, 26 травня, проінспектували міський голова Руслан Марцінків та директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак.

Загальна площа скверу – близько 12 тис. квадратних метрів. З них 8 тис. – зелені насадження, а 4 тис. – мощення. Зону відпочинку облаштують новітнім LED-освітленням, лавками, вело- і пішохідними доріжками. Окрім того, висадять додаткові кущі та дерева.

Як розповів Михайло Смушак, роботи у цьому сквері почались ще торік. Тоді тут частково забрукували пішохідні доріжки. На роботи витратили близько 200 тис. грн, а цьогоріч заклали ще 250 тис. грн. Об’єкт дуже великий, тому потребує ще чимало коштів. Отож благоустрій продовжать і наступного року. Як результат, це повинна стати основна зона відпочинку в мікрорайоні "Позитрон".

"Цю територію ми відвели для скверу минулого року спільними зусиллями депутатського корпусу. Цей район швидко розбудовується, і тут скоро постали б нові багатоповерхівки. А гарної зони відпочинку для мешканців мікрорайону так і не було б. Це буде один з кращих скверів міста. Поряд фізкультурно-оздоровчий центр, поблизу плануємо будувати критий спортзал, у перспективі – великий дитячий майданчик. Думаю, мешканці мікрорайону залишаться задоволені результатом", – зазначив Руслан Марцінків.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: