fbpx

У Франківську на виставці презентували інноваційне стоматологічне обладнання. ФОТО

Здоров'я 09:39, 17.03, 2017

16 березня в Івано-Франківському національному медичному університеті в рамках VI Івано-Франківського стоматологічного форуму відкрилась виставка "Медвін: стоматологія".

Виставка діє 16-18 березня з 10:00 до 18:00 години на базі спорткомплексу кафедри фізичного виховання та здоров’я по вулиці Целевича, 34. Ця подія відбувається в Івано-Франківську вже вшосте, і на неї зібрались провідні фахівці галузі з усієї України, компанії, які представляють вітчизняних і зарубіжних виробників, інформує прес-служба ІФНМУ.

"З великим хвилюванням кожної весни ми чекаємо, готуємося і проводимо нашу вже традиційну виставку, – сказав під час урочистої церемонії відкриття ректор ІФНМУ, професор Микола Рожко.  Сьогодні дуже непросто зорганізуватися і провести такий форум, який включає в себе виставку і конференцію. Ми сподіваємося на хорошу наукову дискусію. Той, хто працює і живе поруч з Івано-Франківською областю чи в її межах, сьогодні може не їхати до Києв чи ще кудись далеко, а ось тут придбати необхідні товари і продукцію. Сьогодні стоматологія переживає складні часи, і нам як ніколи треба згуртуватися, думати про практичну охорону здоров’я, про те, як готувати майбутнє України. Дуже важливо, що на цій виставці можуть побувати наші студенти, інтерни, молоді колеги. Ми показуємо, що стоматологія живе і розвивається".

"Лікарі-стоматологи і викладачі нашого стоматологічного факультету мають можливість ознайомитися з провідними технологіями стоматології, – розповідає завідувач кафедри ортопедичної стоматології, професор Зіновій Ожоган. – Це і профілактика стоматологічних захворювань, і лікування основних поширених стоматологічних захворювань, реставрація, лікування карієсу, захворювань пародонту, ендодонтичне лікування, технології використання дентальних імплантатів та багато іншого".

17 березня в Івано-Франківську розпочне роботу науково-практична конференція з міжнародною участю "Інноваційні технології в сучасній стоматології, яка внесена до реєстру Міністерства охорони здоров’я України. До Івано-Франківська прибули головний стоматолог МОЗУ, професор Олексій Павленко, президент Асоціації стоматологів України, професор Ірина Мазур, велика кількість професорів і науковців. Крім того, івано-франківський форум зібрав лікарів з багатьох областей України.

"Участь у конференції беруть провідні лектори України, а також лектор з Канади, – продовжує Зіновій Ожоган. – Ми будемо обговорювати всі сучасні напрацювання в стоматології. Лектори ділитимуться своїми результатами, своїм баченням технологій".

"Мені дуже приємно, що на Франківщині є не просто медична, а саме стоматологічна школа, – говорить головний стоматолог МОЗУ, професор Олексій Павленко. – Її очолює професор Микола Рожко, який сам є учнем цієї школи і вже має чимало своїх учнів. Ми приїжджаємо до Івано-Франківська, як до себе додому. Я впевнений, що така виставка буде дуже корисною для всіх мешканців Івано-Франківської області".

Серед учасників івано-франківської виставки є провідні компанії стоматологічної галузі України. Цікавий стенд представило найбільше видавництво стоматологічної літератури в Україні "GalDent".

"Ми видаємо чотири стоматологічних журнали, книги українських авторів, перекладну літературу відомих зарубіжних авторів, – розповідає менеджер видавництва "GalDent" Ярослав Смейко. – Завдяки цій виставці стоматологи мають можливість не по Інтернету шукати і замовляти літературу, а тут на місці власноруч полистати книжки, ознайомитися з новинками, придбати те, що їх цікавить".

Ще один іменитий учасник виставки – компанія "Крістар", найбільший представник стоматологічних матеріалів на ринку України, основу яких складає продукція японського виробника GC.

"Від таких виставок ми чекаємо збільшення клієнтської бази, покращення поінформованості клієнтів про нашу продукцію, – говорить представник компанії "Крістар" в Івано-Франківську Василь Луців. – З кожним роком збільшується кількість лікарів, які працюють з нами. Дуже цікаво зустріти людей, наших клієнтів, з якими ми спілкуємося переважно по телефону, ми можемо краще поспілкуватися, почути їхні думки, запитання та побажання".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: