fbpx

У Франківську нагородили кращих спортсменів області. ФОТО

Спорт 18:05, 08.02, 2017

Сьогодні в обласній філармонії відбулася урочиста церемонія нагородження кращих спортсменів та тренерів, федерацій із різних видів спорту, міст і районів, СДЮШОР, ДЮСШ за підсумками 2016 року.

Привітати учасників та відзначити їхні досягнення у галузі фізичної культури прийшли голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук, голова обласної ради Олександр Сич, ветерани спорту, близькі та друзі нагороджених, інформує прес-служба облдержадміністрації.

"Висловлюю всім спортсменам Прикарпаття слова вдячності та захоплення. Ваші наполегливість, сила духу, прагнення до перемог та постійного самовдосконалення є прикладом для всіх, хто бажає реалізувати себе в житті як особистість. Тому бажаю вам ніколи не зупинятися, здобувати нові перемоги, підкорювати олімпійські вершини, а також міцного здоров’я, родинного затишку та мирного неба над українською землею", – з такими словами очільник області звернувся до присутніх.

Опісля відбулася церемонія нагородження у декількох номінаціях, зокрема у олімпійських та неолімпійських видах спорту, видах спорту, які входять до програми Паралімпійських та Дефлімпійських ігор. Відзнаки вручили тренерам кращих спортсменів, відзначили дитячо-юнацькі спортивні школи, кращі міста обласного значення та кращі райони. Не оминули увагою і обласні федерації олімпійських та неолімпійських видів спорту.

Варто зазначити, що під час заходу тренера-викладача з боксу Косівської дитячо-юнацької спортивної школи "Гірське орлятко" (2004-2009 рр.) Андрія Глебчука за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток спорту на Прикарпатті та з нагоди 80-річчя від дня народження нагороджено медаллю "За заслуги перед Прикарпаттям".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: