fbpx

У Франківську нагородили нацгвардійців та поліцейських. ФОТО

Суспільство 13:44, 19.02, 2016

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області очільник обласної поліції Віктор Шкутов та перший заступник голови ОДА Сергій Басараб вручили військовослужбовцям Нацгвардії державну нагороду медаль "Захиснику Вітчизни", а працівників поліції, відповідно до розпорядження голови ОДА та обласної ради, нагороджено відзнаками "За бойову звитягу".

Керівник Івано-Франківської обласної поліції полковник поліції Віктор Шкутов під час церемонії нагородження з приємністю візначив, що, відповідно до Указу Президента України "Про відзначення державними нагородами України", має високу місію вручити військовослужбовцям медаль "Захиснику Вітчизни", інформує Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

"Я пишаюся тим, що маю нагоду вручити державні нагороди бійцям Національної гвардії України, – зазначив Шкутов.  Ви є для нас прикладом героїзму, мужності і вірності Присязі. Ви, ризикуючи власним життям і здоров'ям, захищаєте територіальну цілісність України, виборюєте мир і віддано служите українському народові. За це Вам щира вдячність і велика шана".

Серед нагороджених військовослужбовців – молодший лейтенант Андрій Ступніцький, молодший сержант Богдан Книшук та солдат Юрій Зіник.

Нагороджених привітав і перший заступник голови Івано-Франківської ОДА Сергій Басараб, який також відзначив особисту мужність і героїзм військовослужбовців і поліцейських.

Відповідно до розпорядження голови ОДА та обласної ради, відзнаки за бойову звитягу удостоєні працівники поліції спецпідрозділу – старший лейтенант поліції Володимир Глума, молодші лейтенанти поліції Андрій Кожушка та Тарас Кузь і сержант поліції Володимир Грицак.

Також нагороджених привітали колеги по службі та друзі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: