fbpx

У Франківську нагородили водія маршрутки, який затримав кишенькового злодія. ФОТО

Суспільство 11:59, 14.07, 2017

Сьогодні керівник патрульної поліції Івано-Франківська Дмитро Міхалець та начальник управління транспорту та зв'язку Олег Ганчак вручили подяки водію маршрутки №32 Володимиру Демидюку, який затримав на гарячому кишенькового злодія.

"На одного злодія буде менше, якщо кожен водій затримає, то, думаю, ми збудемось того негативного фактора, який зараз є в нас в області і в місті", – зауважив Володимир Демидюк.

Володимир працює водієм на маршруті №32 уже чотири роки. Каже, що водії знають усіх злодіїв у лице, адже в місті "працюють" одні і ті ж люди. Розповідає, що випадки крадіжок часті, а от затримати вдалось уперше

"Жінка сиділа і говорила по телефону, мала сумку на плечі, а він "працював", – каже водій.

Як тільки жінка почула, що до сумки лізуть, то одразу підняла галас. То водій і не дав втекти злодію. Демидюк каже, що злодій працював не сам, іншим двом вдалось втекти через задні двері. Патрульних чекали на вокзалі 10 хвилин. 

КУРС писав, що 10 липня на 102 надійшло повідомлення про крадіжку в маршрутці. Водій маршрутного автобуса №32 не відчиняв двері, доки не приїхали патрульні. Поліціанти затримали підозрюваного у крадіжці та викликали слідчо-оперативну групу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: