fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Ми готові до будь-якого сценарію": у Франківську націоналісти вимагають продовжити мораторій на продаж землі і націоналізувати російський бізнес. ФОТО, ВІДЕО

"Ми готові до будь-якого сценарію": у Франківську націоналісти вимагають продовжити мораторій на продаж землі і націоналізувати російський бізнес. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 10:10, 30.06, 2017

За годину до засідання сесії Івано-Франківської обласної ради на площу перед ОДА вийшли активісти національно-патріотичних сил, які вимагають від облради прийняти звернення до Президента, Верховної Ради, Кабміну щодо ситуації в країні.

Пікетувальники розгорнули на площі кілька десяток палаток та партійні прапори ВО "Свобода" і "Національного корпусу".

Вони вимагають продовження мораторію на продаж земель, підписання Закону про амністію учасників АТО, припинення "тарифного геноциду" та націоналізації російського капіталу в Україні.

Активісти також вимагають у влади не погоджуватися на вимоги МВФ і діяти в інтересах українського народу.

Керівник Цивільного Корпусу АЗОВ Івано-Франківська Сергій Сивачук сподівається, що обласна рада прийме звернення пікетувальників і їм не доведеться вдаватися до "інших сценаріїв".

"Ми готові до різних сценаріїв. І до силового протистояння в тому числі… Але ми не вимагаємо нічого надможливого", – сказав Сивачук.

У подальшому активісти планують їздити по області і вести бесіди з селянами, переконуючи їх, що не варто розпродувати батьківські землі.

Через деякий час до пікетувальників вийшов голова обласної ради, "свободівець" Олександр Сич, який запевнив, що обласна рада прийме звернення мітингувальників до центральних органів влади. Планується, що це питання буде першим у порядку денному нинішньої сесії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: