fbpx

У Франківську невідомі облили зеленкою голову Фонду держмайна області

Суспільство 13:50, 03.12, 2015

У кабінеті начальника регіонального відділення Фонду держмайна України в Івано-Франківській області Зіновія Жовніра невідомі влаштували погром та облили очільника фонду зеленкою.

Близько години тому невідомі увірвалися у кабінет начальника регіонального відділення Фонду держмайна України в Івано-Франківській області Зіновія Жовніра, пише Станіславське ТБ.

Група молодиків влаштувала погром у його кабінеті, а самого Жовніра облили зеленкою.

За словами свідків, до приміщення увійшло близько 20 хлопців. Одягнуті вони були по-різному: хтось у охайному костюмі, дехто у камуфляжі, решта були у спортивних костюмах. При цьому говорили, що вони представляють чи то нібито учасників АТО, чи то спілку афганців.

Після погрому невідомі покинули кабінет Жовніра, а сам чиновник почав кликати на допомогу. На місце пригоди прибігли працівники фонду. Це в основному жінки. Вони кажуть, що якби не прийшли, не знати чим би це закінчилось.

В результаті Зіновію Жовніру довелося викликати швидку допомогу.

Наразі на місці інциденту працює поліція. Коментувати події правоохоронці не стали. Лиш зауважили, що ведуться слідчі дії і за цим фактом буде відкрита кримінальна справа.

Як повідомляв КУРС раніше, в Івано-Франківську невідомі молодики облили зеленкою керівника обласного Держгеокадастру – вимагали заяви про звільнення

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: