fbpx

У Франківську невідомі спалили 12 сміттєвих контейнерів

Суспільство 13:17, 26.07, 2016

В Івано-Франківську почастішали випадки підпалів сміттєвих контейнерів.

"Останнім часом на території нашого міста почастішали випадки підпалу контейнерів для твердих побутових та сухих відходів, – повідомляють на сайті АТП-0928. – У результаті підпалів знищується майно, строрюється безлад на контейнерних майданчиках. Такі дії призводять до загрози загоряння будинків та споруд, що розташовані неподалік. У період з 4 по 24 липня було зафіксовано підпали на шести контейнерних майданчиках, внаслідок чого знищено та пошкоджено 12 контейнерів, що належать ПрАТ "АТП-0928". Відповідні звернення зафіксовані в управлінні поліції, та, на жаль, підпали і надалі продовжуються".

Представники АТП закликають всіх небайдужих мешканців при виявленні підозрілих осіб поблизу контейнерного майданчика повідомляти поліції за номером 102 та, при можливості, робити фото або відео та надсилати на електронну адресу atp.0928@ukr.net.

Зазначимо, що пожежа сміттєвого контейнера, крім прямого ризику загоряння сусідніх будівель та іншого майна, несе також суттєву загрозу забруднення навколишнього середовища продуктами згоряння побутових відходів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: