fbpx

У Франківську невідомі знову "замінували" міськвідділ поліції

Суспільство 11:52, 27.04, 2016

Сьогодні зранку на електронну пошту поліції надійшло електронне повідомлення про замінування Івано-Франківського відділу поліції на Бельведерській. Близько 9-ї години ранку було прогнозовано вибух.

Повідомлення про замінування приміщення Івано-Франківського відділу поліції виявилося неправдивим.

Про це повідомив начальник ГУ Національної поліції Івано-Франківської області Віктор Шкутов.

За фактом повідомлення, із зазначеним часом вибуху, працівники слідчо-оперативної групи із залученням вибухотехніка та кінолога зі службовою собакою негайно розпочали проведення перевірки на наявність у зазначеному місці вибухонебезпечних пристроїв та евакуювали людей. В результаті ретельних пошуків вибухівки не виявлено.

За цим фактом слідчим підрозділом Івано-Франківського відділу поліції розпочато кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України, за які передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.
Проводяться заходи щодо встановлення осіб зловмисників.

З початку року таких анонімних попереджень електронною поштою про замінування в Івано-Франківську надійшло вже кілька десятків. Нещодавно у місті "мінували" гіпермаркет і кінотеатруніверситет нафти і газу та готель "Надія". 

Впродовж лютого обіцяли підірвати відділення "Приватбанку"департаменти соцзахисту, кафе та магазин, три школи у середмісті, вокзал та обласне управління поліції. 

Останній раз "мінували" готель "Надія" та поліцейський відділок на вулиці Бельведерській у Франківську. 15 березня "замінували" пошту, ЦНАП і автобусну зупинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: