fbpx

У Франківську обговорили, як впливає громада на залучення інвестицій в економіку Прикарпаття

Суспільство 09:42, 09.12, 2016

8 грудня в Івано-Франківську відбувся круглий стіл "Вплив місцевої влади на покращення інвестиційного клімату в області".

Він проводився Українським інститутом міжнародної політики за організаційної підтримки управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації.

Участь у заході взяли представники місцевих органів виконавчої влади, самоврядування, об’єднаних територіальних громад, експертного середовища.

На обговоренні розглянули питання стратегії місцевої влади для покращення інвестиційного клімату в регіоні; пріоритети та сфери інвестиційної політики в області; наявні інструменти для роботи з інвесторами на регіональному рівні; діяльність інституцій з підтримки бізнесу; комунікація з інвесторами та представниками торгово-промислових палат; співробітництво між громадами, містами чи регіонами; успішний досвід міст області із залучення інвестицій тощо.

Учасники «круглого столу» обмінялися думками, висловили свої пропозиції, спрямовані на підвищення ефективності роботи із поліпшення інвестиційного клімату та залучення інвестицій. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: