fbpx

У Франківську обрали найкращого токаря серед студентів ПТУ. ФОТО

Суспільство 17:28, 03.04, 2017

У Вищому професійному училищі № 21 пройшов фінальний етап міського конкурсу на кращого токаря серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.

Конкурс проводять для популяризації робітничих професій, щоб підприємства міста мали кваліфіковані кадри, інформує прес-служба МВК.

Фінальний етап конкурсу складався з двох турів: теоретичного та практичного.

У теоретичному турі конкурсанти виконували тестові завдання, відповідали на питання з фахових предметів. Він тривав годину.

У практичному – перевірялись навики та вміння конкурсантів. На виконання завдання практичного туру відводилось дві години. Практичні завдання включали в себе роботу за верстатами та виготовлення деталі.

У фінальний етап конкурсу вийшло п’ятеро молодих, талановитих учнів, які і змагалися за звання кращого токаря.

Оцінити здобуті професійні навички та вміння майбутніх токарів прийшли заступник міського голови Богдан Білик, заступник директора департаменту освіти та науки Наталія Микула, начальник управління праці Наталія Дмитраш, представники Івано-Франківської ОДА, а також керівники та представники підприємств нашого міста, які зацікавлені та потребують кваліфікованих спеціалістів на своїх підприємствах.

Оцінювало роботу учасників журі конкурсу, головою якого був технічний директор ПП "Корунд" Петро Йосипів.

Переможцем конкурсу став Здерко Олег – учень ІV курсу ВПУ №21. Друге місце посів Гречанюк Василь, учень ІV курсу, третє місце – Семенишин Василь, учень ІІІ курсу ВПУ №21.  

Всі переможці та учасники конкурсу нагороджені дипломами та цінними подарунками. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: