fbpx

У Франківську однорічну дівчинку поки що не віддадуть горе-матері, яка залишила дитину саму. ВІДЕО

Суспільство 11:36, 05.07, 2017

Нещодавно в Івано-Франківську поліцейські врятували однорічну дитину. Дівчинку покинули батьки в занедбаній квартирі. Без світла та крихти їжі, а на полицях – шприци. Крик дитини почули сусіди. Вони й покликали на допомогу.

Покинуту та голодну дівчинку серед ночі привезли до лікарні. Якби не патрульні – ця історія могла б закінчитися трагічно, інформують Надзвичайні новини.

Нагадаємо, батьки залишили однорічну Діану у квартирі абсолютно одну. Дитячий плач сусіди слухали щонайменше дві години. А потім не витримали і викликали поліцейських. Щоб потрапити всередину – їм довелося виламувати двері.  

Занедбана, темна кімната. Скрізь розкидані речі, а на полицях – шприци. Серед цього мотлоху і лежала дитина. Куди зникла матір Діани і її співмешканець – невідомо. Сусіди підтерджують – пара неблагополучна. Люблять випити та погуляти. Мати дитини, Ірина, з’явилася лише на другий день. 29-річна жінка на годину зайшла до доньки – розповідають медики. Принесла речі і розірвану соску. А потім знову кудись зникла.

Втім правоохоронці жінку вже знайшли. Вона розповіла, що покинула дитину через на роботу. Правоохоронці підозрюють, що жінка має проблеми з наркотиками. Її старша донька вже давно живе з бабусею. За те, що кинула напризволяще молодшу дитину, Ірині "світить" штраф – до 200 гривень. Утім тепер горе-матір поставили на облік. Діану їй поки не віддаватимуть. Соціальні служби вважають, що малій буде краще у будинку дитини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: