fbpx

У Франківську патрульні затримали чоловіка з чужими документами, краденим планшетом і набоями. ФОТО

Суспільство 11:50, 21.06, 2016

Патрульна поліція Івано-Франківська винесла постанову на водія, який пред'явив чуже посвідчення водія, а в автомобілі мав набої та крадений планшет.

20 червня на вулиці Панаса Мирного патрульні помітили автомобіль ВАЗ-2109, припаркований з порушенням правил дорожнього руху. Інспектори вирішили поспілкуватися з водієм та зробити йому зауваження. Чоловік показав посвідчення водія, однак на фотографії була зображена інша людина, інформує прес-служба патрульної поліції івано-Франківська.

Патрульні перепитали водія дату народження, яка вказана у документах, однак чоловік двічі помилився. Поліціанти з'ясували, що власник водійського посвідчення втратив його ще у 2013 році й попросили водія вийти з авто. Він заперечував проти цього і пояснював, що не має на це часу, бо розвозить піцу, але таки поїхав разом з патрульними у міськвідділ поліції для складання адмінматеріалів.

Після того патрульні запропонували чоловіку оглянути вміст його сумки. Він уже зізнався, що тривалий час користувався чужими документами, а в сумці виявився планшет, який вважається викраденим. В автомобілі порушника під час поверхневого огляду виявили набої, а в наркодиспансері медики засвідчили факт вживання ним наркотичних засобів.

Патрульні оформили всі необхідні адмінматеріали та передали їх слідчо-оперативній групі. Як виявилося, чоловік уже мав проблеми з законом. А у 2015 році власника загубленого посвідчення водія без його відома притягували до адміністративної відповідальності за керування у стані алкогольного сп'яніння, вчинення ДТП та неодноразові порушення ПДР. Всі обставини справи наразі з'ясовують слідчі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: