fbpx

У Франківську патрульні затримали "обкуреного" водія BMW

Суспільство 11:37, 15.07, 2016

У Франківську під час нагляду за безпекою дорожнього руху ​поліцейські зупинили водія-порушника. При поверхневому огляді у молодика виявлено та вилучено наркотичну речовину.

Працівники патрульної поліції під час несення служби за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль марки BMW-3 під керуванням 24-річного франківчанина. При поверхневому огляді в нього було виявлено та вилучено згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору. Вилучене направлено на проведення експертизи, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як стало відомо правоохоронцям, чоловік зберігав наркотичні засоби без мети збуту.

Чоловікові загрожуватиме покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Окрім того, водія за підозрою у перебуванні за кермом у стані алгогольного чи наркотичного сп'яніння доставлено у наркодиспансер для проведення медосвідчення. За результатом висновку, водій перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Щодо нього складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП (керування ТЗ у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: