fbpx

У Франківську патрульні затримали трьох юнаків, які пограбували перехожого. ФОТО

Суспільство 14:57, 27.03, 2017

У ніч на 26 березня на перехресті вулиць Мазепи – Гурика патрульні побачили чоловіка, який просив допомоги. Розповів, що його пограбували – четверо хлопців вдарили у лице та забрали телефон iPhone, гаманець і ключі. Заявник вказав прикмети грабіжників і патрульні почали опрацьовувати прилеглу територію.

Через кілька хвилин у парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка поліціанти побачили трьох хлопців у забрудненому одязі. Під час поверхневої перевірки в одного з них патрульні виявили телефон заявника та банківські картки, інформує прес-служба патрульної поліції Івано-Франківська.

Хлопці довго заперечували свою провину і стверджували, що телефон купили у незнайомця. Та згодом один із затриманих зізнався, що після грабежу не викинув картки, бо сподівався зняти кошти для того, щоб вирівняти собі зламаний ніс. До слова, заявник під час грабежу також отримав перелом носа.

Затриманими виявилися 19-річний та 18-річний мешканці Івано-Франківської області. Третій затриманий – неповнолітній франківець. Тепер всі обставини справи встановлюють слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: