fbpx

У Франківську перевірять аеродром на здатність до пошуково-рятувальних польотів

Суспільство 14:06, 21.06, 2016

В Івано-Франківську відбулася нарада щодо перевірки аеродрому спільного використання "Івано-Франківськ", військової частини А 1349 ПСУ та ТОВ "Скорзонера" філія "Міжнародний аеропорт "Івано-Франківськ" з питань організації пошуково-рятувального забезпечення польотів повітряних суден державної та цивільної авіації.

Перевірка буде проводитися відповідно до плану основних заходів цивільного захисту на 2016 рік,  затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 6 квітня 2016 року № 269-р.

Голова комісії – заступник начальника Управління авіації та авіаційного пошуку і рятування Микола Ядченко ознайомив присутніх з планом перевірки та її метою, а саме – налагодження взаємодії між силами і засобами, які залучаються до ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної з авіаційною подією.

Про стан готовності до реагування у випадку виникнення таких ситуацій доповіли директор аеропорту Петро Осипенко і командир військової частини "А-1349" ПСУ Юрій Погорілий.

У свою чергу, начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький підкреслив актуальність цих заходів з огляду на існуючі виклики в цивілізованому світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: