fbpx

У Франківську підпалили прапор Грузії біля входу до нового ресторану. ФОТО

Суспільство 12:18, 26.05, 2017

В ніч з четверга на п’ятницю 26 травня в Івано-Франківську двоє чоловіків підпалили прапор Грузії над входом до нового ресторану грузинської випічки "Dedas Puri".

Як дізнався “Репортер”, десь після дванадцятої ночі двоє чоловіків підпалили прапор Грузії, який висить перед входом до закладу, та втекли. Від прапора загорівся й дашок над дверима до кафе.

Вогонь помітили перехожі й одразу викликали пожежників. Ті приїхали дуже швидко – буквально через кілька хвилин. Отже, великих збитків зловмисники спричинити не змогли, адже вогонь загасили оперативно.

За словами власника кафе Сергія Любиха, він знає, хто підпалив прапор.

"Підпал вчинив Максим Суров, наш колишній працівник, якого я звільнив за проблеми з алкоголем, – стверджує Сергій. – Він заходив напередодні ввечері, кричав, хамив, тож ми його вигнали".

Справа в тому, що поруч із "Dedas Puri" розташовані камери відеоспостереження від сусіднього кафе. Саме на відео, за словами Сергія Любиха, він впізнав свого колишнього працівника та його товариша.

Наразі Любих написав заяву до поліції. За його словами, дії зловмисників кваліфікували як дрібне хуліганство.

"Був виклик на 102. Приїхав патруль, там була приватна охорона. Сказали, що допомоги патрульної поліції не потребують. На місці працювала слідчо—оперативна група, яка задокументувала факт", – прокоментував ситуацію речник управління патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: