fbpx

У Франківську планують збудувати 24-поверховий будинок. ПРОЕКТ

Суспільство 19:01, 03.02, 2017

24-поверховий житловий комплекс, який має стати найвищим у західному регіоні, планують звести у районі вулиць Бандери - Коновальця.

Будівництво житловий комплексу планує БК "Мельник".

"Dream Town" ("Місто мрії") – житловий комплекс у центральній частині міста, розміщений на 4 га землі, в межах вулиць Бандери та Коновальця. Візитівкою комплексу стане перша 24-поверхівка – найвищий будинок у західному регіоні. Комплекс передбачає розвинену інфраструктуру, дитячі та спортивні майданчики, відпочинкові зони, паркінги, велосипедні доріжки та дитячий садочок", – йдеться на сайті компанії.

Окрім цього, проанонсували й інші проекти: комплекс "Смарагдові вежі", який передбачає пішохідний міст з ліфтами між двома торговими комплексами на перехресті вулиць Галицька і Тролейбусна; "Престиж таун" – комплекс житлових будинків у районі вулиць Вовчинецька та Хмельницького; елітний будинок "Шевченко" на однойменній вулиці; а також розширення мікрорайону "Європейський сіті" та ЖК "Рівер Парк". 

1

"Незважаючи на складну економічну ситуацію, недосконале законодавство та безпрецедентну корупцію, в 2016 році компанія, крім реалізації своїх відомих об'єктів, займалася розробкою нових грандіозних унікальних інфраструктурних проектів у західному регіоні і не тільки, які прикрасять наше місто, стануть його родзинкою",  зазначають в компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: