fbpx

У Франківську побили легендарного міського жебрака – чоловік частково втратив зір

Суспільство 12:32, 19.04, 2017

У Великдень в Івано-Франківську побили жебрака, якого в місті називають "Пане дайте пару копійок". Чоловік роками просить гроші на "стометрівці".

Про побиття повідомив у соцмережі підприємець і блогер Ростислав Шпук, з легкої руки якого жебрака Василя "Пане дайте пару копійок" називають ще "франківським Кантом". Наслідком побиття стала втрата зору на одне око, але зір можна відновити  потрібне лікування.  

"Увага! Дехто, затямивши, що Великдень – свято світле й променисте, заповзявся видобувати це світло з усього підручного, тобто підкулачного. 

Наприклад, намагався, точніше намахався, вибити його з-під очей франківського Канта  Пана Дайте Пару Копійок. Але побічним ефектом бланшу виявилась втрата зору в одному оці та зміщення чогось там на очному дні. 

Зміни можуть бути зворотніми, але потрібні прямі уколи, ліки ітд.

Тому після побиття Пан Дайте Пару Копійок змушений змінити амплуа і просити пару піґулок. 
Першу допомогу ми надали, його госпіталізовано у Офтальмонологію Обл. лікарні.

Він буде вдячний за допомогу "парою копійок", якщо хтось зможе передати йому в палату №3, або через мене, бо картки він не має. Травма несумісна з його видом діяльності, тому на посту деякий час не перебуватиме",  написав Шпук. 

Допомогти пану Василю можна, перерахувавши кошти на картку 5168 7427 0052 4543 Шпук Ростислав. Перераховуючи кошти, вказуйте призначення платежу.

Як згодом додав Ростислав Шпук, за 3 год. від небайдужих людей на картку для Василя надійшло понад 7 тис. грн. 

"Перший транш вашої допомоги страшенно розчулив і довів нашого хворого до нестримних сліз. Тому більше так не робіть), тобто наразі всього вистачає, всьо запущено в роботу, за все Пан Дайте Пару Копійок, вражений новою стороною дійсності, дякує",  написав Ростислав. 

1

Фото Ростислава Шпука. 

Завтра Василя чекає операція з видалення з ока згустків крові.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: