fbpx

У Франківську показали "Американську мрію"

Суспільство 22:07, 04.05, 2017

Сьогодні, 4 травня, відбулася прес-конференція за участі режисера Володимира Мули та автора сценарію Миколи Василькова українського документального фільму "Американська мрія. У пошуках правди"

Івано-франківські глядачі першими в Україні зможуть переглянути документальну стрічку, інформує Фіртка.

"Американська мрія. У пошуках правди" – це мотивувально-документальна стрічка про життя успішних українців у Сполучених Штатах Америки. Глядачі побачать правду про креативних і талановитих, амбітних та працьовитих, успішних та впевнених у собі українців.

"Наша мета – показати долі героїв, які не дуже відомі. Вони повинні були пережити повне падіння, опинившись в США, і за кілька років вибороли собі "місце під сонцем". Долі героїв  це не екранна картинка, а розповіді про проблеми, які були на шляху, коли вони переїхали в іншу країну. Найголовніше те, що наша стрічка не мотивує тікати за кордон, а навпаки, зуміти реалізувати себе у країні, де живеш",  говорить автор сценарію Микола Васильков. 

Зйомки картини проходили впродовж двох місяців. У фільмі знялися співачка Міка Ньютон, голівудська акторка Тетяна Родина, чемпіон MLS Дмитро Коваленко, відомий лікар Юрій Мельник, програміст із Twitter Арсен Костенко, винахідник Вадим Чаленко, професор Колумбійського університету Юрій Шевчук, спортивний юрист Олена Жирнова.

"Американську мрію" вже показали у Великій Британії. Іванофранківці можуть переглянути фільм 8 та 9 травня о 18:00 в кінотеатрі "Люм’єр".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: