fbpx

У Франківську поліція знайшла наркотики у водія неправильно припаркованого авто

Суспільство 17:48, 16.07, 2016

Під час нагляду за безпекою дорожнього руху в Івано-Франківську поліцейські виявили автомобіль марки "Daewoo Lanos", який був припаркований із порушенням правил дорожнього руху. Водій знаходився за кермом машини.

При поверхневому огляді в чоловіка знайшли та вилучили фольговий згорток з білою порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на наркотичний засіб "Амфетамін" (0,002 грама). Вилучене направили на проведення експертизи, інформує Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як стало відомо правоохоронцям, чоловік зберігав наркотичні засоби без мети збуту.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті чоловікові загрожуватиме покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: