fbpx

У Франківську поліція затримала підозрюваного у крадіжках з медзакладів

Суспільство 15:58, 07.03, 2017

​Крадієм виявився раніше судимий 31-річний франківчанин. Перебуваючи на лікуванні, зловмисник викрав у медпрацівника гаманець з грошима та банківськими картками, а у пацієнтки – мобільний телефон.

Першу крадіжку підозрюваний скоїв ще в минулому році. До поліції за допомогою звернулась 37-річна жінка, яка працює медичним працівником у одній із лікарень у Івано-Франківську. Потерпіла розповіла, що невідомий з шафи для медичного персоналу викрав її особисті речі: гаманець з грошовими коштами, документи та банківські картки, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

У січні цього року пацієнтка уже іншого медичного закладу, що в обласному центрі, повідомила поліції про зникнення її мобільного телефону вартістю понад 2000 гривень, якого вона залишила у коридорі лікарні на підзарядці.

Оперативні працівники встановили особу, причетну до скоєння крадіжок.

Підозрюваний надав визнавальні покази, пояснивши, що викрадав через брак коштів. Викрадене він продав, а виручені кошти витратив.

За цими фактами розпочате кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: