fbpx

У Франківську презентували книжку "Прикарпатці в АТО"

Наша історія 16:01, 04.12, 2015

Сьогодні в Івано-Франківську під час урочистостей з нагоди 24-ї річниці Збройних сил України презентували книжку "Прикарпатці в АТО", упорядником якої став краєзнавець, учасник АТО Іван Бондарев.

До книжки увійшли близько 15 статей з газети "Репортер", написані різними журналістами про героїв з Прикарпаття, які брали участь у російсько-українській війні.

"Ми намагалися охопити широкий спектр. Там є не лише військові, а й представники добровольчих батальйонів, Нацгвардії, міліції. Події, які охоплює книжка: від появи "зелених чоловічків" у Криму, що стало поштовхом подіям на Сході, і до отого дивного "перемир'я", під час якого продовжують гинути наші військові, – розповідає Іван Бондарев. – Це окремі історії різних людей. Прочитавши цю книжку, читач буде мати уявлення, що таке Іловайський котел, як наші хлопці виходили з Дебальцевого, як льотчик потрапив в полон, як відбуваються бойові дії. Написана простою журналістською живою мовою. Це не художня видумка, не історична, не наукова. Це живі історії про живих людей. Я думаю, що ця книжка зачепить кожного".

Присутні на презентації учасники АТО отримали екземпляри книжки безкоштовно. Решту примірників пішли на продаж, а виручені кошти спрямують на лікування поранених бійців з Івано-Франківщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: