fbpx

У Франківську презентують бестселер голови ради директорів Google Еріка Шмідта "Новий цифровий світ"

Культура 09:23, 04.11, 2015

Сьогодні о 13:45 в аудиторії 203 Інституту природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника львівське видавництво "Літопис" презентує світовий бестселер українською мовою – книжку Еріка Шмідта і Джареда Коена "Новий цифровий світ".

У книжці "Новий цифровий світ" голова ради директорів компанії Google Ерік Шмідт і керівник наукового центру Google Ideas Джаред Коен на основі свого унікального досвіду намагаються відповісти на одне з найскладніших запитань щодо нашого майбутнього: як технології змінять наше щоденне життя та безпеку, освіту, медицину, медіа.

Це книжка не про ґаджети – це погляд на те, яким стане життя людей в новому цифровому світі, де кожен буде на зв’язку. 

Ерік Шмідт – голова ради директорів компанії Google, де він почав працювати з 2001 року. З 2001 до 2011 року був головним виконавчим директором Google і керував стратегією компанії разом із засновниками Сєрґєєм Бріном і Леррі Пейджем. Перш ніж приєднатися до компанії Google, Ерік Шмідт був головою ради директорів і головним виконавчим директором компанії Novell, головним директором з технологій у корпорації Sun Microsystems. До цього він входив до складу групи науковців у центрі досліджень компанії Xerox у місті Пало-Альто (PARC), а також обіймав посади в компаніях Bell Laboratories і Zilog. Він також очолює раду директорів фонду "Нова Америка" та з 2008 року є членом ради опікунів Інституту перспективних досліджень у Принстоні (штат Нью-Джерсі). 

Джаред Коен – засновник і директор наукового центру Google Ideas. Він є стипендіатом Родса, автором двох книжок – "Діти Джихаду" (Children of Jihad) та "Сто днів тиші" (One Hundred Days of Silence). У 2013 році журнал Time назвав Джареда одним із сотні найвпливовіших людей у світі. Коен також є членом ради директорів корпорації SFX Entertainment і членом консультативної ради директорів Національного антитерористичного центру.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: