fbpx

У Франківську презентують четверту книгу серії "Схід/Захід"

Культура 17:39, 26.09, 2016

До книги увійшли вірші Василя Голобородька та оповідання Тимофія Гавриліва.

Завтра, 27 вересня, в Івано-Франківській обласній бібліотеці презентують четверту книгу з серії "Схід/Захід" – "Дозволені забави/ Жінка на ім’я Модеста". У презентації візьме участь один з авторів – Тимофій Гаврилів.

Книга, як звикле всі книги цієї серії, складається з творів двох авторів.

Вірші Василя Голобородька написані після того, як він змушений був виїхати з рідного краю, з Луганщини, де з квітня 2014 року ведуться бойові дії. У віршах немає безпосереднього відгуку на ті події, але присутня екзистенційна полишеність автора.

Перше кохання, сорокарічний чоловік і вісімнадцятилітня жінка, останній штрих до портрета, хроніка застуд та любовних утіх – в оповіданнях Тимофія Гавриліва лінії часу, почуттів і сюжетів сплітаються у заворожливий візерунок на крильці метелика, анонсують організатори.

Зустріч відбудеться в бібліотеці о 16.00. 

Нагадаємо, на видання третьої книги проект "Схід/Захід" збирав кошти – спільнокоштом вдалося видати повість іванофранківця Володимира Єшкілєва "Тибет" та поезію харків'янина Ігоря Бондаря-Терещенка.

Книговидавничий проект "Схід/Захід" – це об’єднання людей з різних регіонів, різних політичних поглядів, релігійних конфесій у найважчий для країни час засобами художньої літератури.

Читайте також: "Прикарпатці в АТО" і "Схід/Захід" – разом: у Франківську презентували нові видання

Книговидавчим проектом "Схід/Захід" ГО "Поступовий гурт франківців" прагне наблизити Схід і Захід однієї країни і посприяти, щоб Україна отримала свого лауреата Нобелівської премії з літератури. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: