fbpx

У Франківську проведуть інтенсив з експертами з соціального підприємництва та креативної економіки

Суспільство 13:15, 21.06, 2017

П'ять найкращих ідей чи проектів соціального підприємництва отримають можливість взяти участь у пітчингу та отримати якісний зворотний зв'язок від запрошених експертів.

Impact Hub Odessa у партнерстві з Тепле Місто в рамках серії заходів Школи соціальних інновацій "Східне партнерство" SOIN School при підтримці МЗС НІмеччини в Івано-Франківську проведуть інтенсив з провідними експертами з соціального підприємництва та креативної економіки – директором агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks – Volodja Vorobey та куратором бізнес-програм Impact Hub Odessa – Elena Podoprigora.

Володимир Воробей розповість про особливості формування та оцінки бізнес-моделей соціальних підприємств від оцінки ринків, оцінки продукту та оцінки впливу на істотні суспільні питання, що визначає соціальне підприємство на всіх етапах бізнесу. Розглянемо, як соціальна складова поєднуватиметься з бізнес-складовою на прикладах істотних питань та реальних бізнесів. 

В рамках інтерактивного практикуму Олени Підопригори ви зможете опрацювати реальні кейси креативних підприємств у групах та сформувати розуміння відмінності традиційного бізнесу від бізнес-моделей креативної економіки. 

Автори найбільш продуманих та реалістичних пропозицій будуть запрошені на розширені школи з соціального підприємництва у Часопис (Київ) та Impact Hub Odessa (Одеса) у серпні, а також змогу посперечатись за місця на Берлінській школі соціальних інновацій у жовтні. 

Після інтенсиву всі охочі зможуть взяти участь у публічній дискусії, де буде:
➡ обговорення основних викликів для соціальних підприємців у Івано-Франківську;
➡ поділяться досвідом центру соціальних інновацій Impact Hub Odessa у розвитку міської екосистеми та соціальних проектів;
➡ розкажуть про можливості навчання та масштабування бізнесу для соціальних підприємців в Україні та за кордоном.

Інтенсив розпочнеться 1 липня в Івано-Франківську. Особливо цікавим він буде для підприємців, активістів та співробітників громадських організацій. 

Обов’язкова попередня реєстрація. Реєстраційний внесок для участі в інтенсиві (теоретична частина + пітчинг) – 150 гривень. Участь у дискусії безкоштовна. Зареєструватися можна тут: http://bit.ly/2oYa4io

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: