fbpx

У Франківську проведуть конкурс на вивезення побутових відходів

Суспільство 17:45, 23.02, 2017

У квітні 2017 року закінчується термін дії п’ятьох договорів на вивезення твердих побутових відходів.

Відтак сьогодні виконавчий комітет розглянув проект рішення про оголошення нового конкурсу, передає прес-служба МВК.

Очікується, що конкурс проведуть за чотирма лотами, оскільки території колишніх ЖЕО № 3 та ЖЕО № 7 об’єднали в один лот. Ще по трьох лотах залишаються чинними договори до 2019 року. Важливим нововведенням цьогорічного конкурсу є зміна кваліфікаційних умов для учасників, зокрема від них вимагається встановлення впродовж одного місяця з моменту укладення договору за власні кошти на всіх контейнерних майданчиках, що знаходяться на визначеній території, євроконтейнерів з кришками для збору побутового сміття, в тому числі із можливістю роздільного збору. Для мешканців приватного сектору передбачено надання спеціальних індивідуальних контейнерів або інших засобів збору відходів.

До конкурсної комісії на паритетних засадах включено представників виконавчого комітету, депутатів міської ради, комунальних підприємств, Держпродспоживслужби та представників органів самоорганізації населення.

Оцінюватимуть конкурсні пропозиції за 10 критеріями, основними з яких є наявність матеріально-технічної бази, досвід роботи, вартість надання послуг, залучення відходів до повторного використання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: