fbpx

У Франківську провели турнір з футзалу пам'яті Григорія Семанишина. ФОТО

Суспільство 18:11, 25.01, 2017

Сьогодні в Івано-Франківську стартував турнір із футзалу пам'яті командира окремої тактичної групи ім. Капітана Воловика ДУК ПС Григорія Семанишина.

У турнірі змагалися команди учасників Антитерористичної операції, обласної державної адміністрації, міської ради та патрульної поліції.

"Це добре, що ми проводимо такі заходи, адже пам’ять про Героїв нашого часу – це найменше, чим ми можемо віддячити військовослужбовцям за шанс жити і працювати у вільній, незалежній державі, – зазначив під час виступу заступник голови ОДА Ігор Пасічняк. – Сподіваюся, що ця традиція продовжуватиметься не одне десятиліття та щороку до її реалізації долучатиметься все більше команд".

Голова правління Обласної спілки учасників АТО Андрій Долик зазначив, що в майбутньому планують проводити такі заходи з міською та обласною асоціацією учасників АТО не тільки в місті, а й в усій області, інформує прес-служба ІФ ОДА.

Нагадаємо, 18 січня минулого року в районі Донецького аеропорту загинув командир групи, що мала неофіційну назву "Семінарія", Григорій Семанишин з позивним "Семен".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: