fbpx

"Apache Crew" запрошує франківчан на феєричну прем'єру спектаклю "This Is Jazz Jam". ВІДЕО

Стиль життя 19:01, 15.11, 2016

Прем'єра танцювальної вистави "This Is Jazz Jam", яка відбудеться 4 грудня, – найголовніша подія фестивалю "Dance With Apache Crew".

Як писав КУРС, фестиваль "Dance With Apache Crew", що пройде 3-4 грудня за участі однієї з найкращих українських команд – Apache Сrew, вже вдруге організовує платформа "Тепле Місто" в Івано-Франківську. Програму танцювальних днів у місті сьогодні представили куратор цього напрямку у ТМ Ігор Крицак та учасниця Apache CREW, суперфіналістка четветого сезону телешоу "Танцюють всі" Галина Пеха. 

Найголовніша подія танцювального фесту – прем’єра спектаклю "This Is Jazz Jam", яка відбудеться 4 грудня на сцені Івано-Франківського драматичного театру ім. Івана Франка.

"Вистава "This Is Jazz Jam" – нові, революційні форми, чуттєва імпровізація і ще щось, надважливе для кожного з нас, – під класичну космополітичну музику світу в стилі jazz.

Домінуючий настрій суспільства сьогодні – активний самозахист. Досить успішний, до речі. Уяви собі, що нам таки вдалося подолати цей шалений натиск ззовні і зсередини. Що ми вже збудували потужний громадський щит. Що далі?

Подальший розвиток суспільства лежить лише в єдиній площині: інтеграція в суспільство світове. Ви собі навіть не уявляєте, наскільки наша сучасна проблематика, наші з вами думки свіжі та актуальні для усього світу.

Ми свіжі, чуттєві, амбітні. Наші смаки, погляди і творчість не те що збігаються зі світовою думкою, вони можуть стати рушійною силою для розвитку суспільства майбутнього", – переконані творці спектаклю.

 

Результатом минулорічної роботи колективу Apache Crew стало відео, яке знімали на сцені біля міського озера.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: