fbpx

У Франківську пройде Європейський тиждень проти расизму

Суспільство 16:00, 17.03, 2017

Європейський тиждень проти расизму відбудеться у 9 областях України, зокрема і в Івано-Франківській.

З 18 березня по всьому континенту стартує Європейський тиждень проти расизму, під час якого активісти та активістки пропагуватимуть рівність між всіма людьми незалежно від кольору шкіри та святкуватимуть культурне розмаїття. Близько 100 000 людей вже долучилися до тижня проти расизму. В Україні мистецькі та просвітницькі заходи на підтримку європейських цінностей відбудуться у 9 регіонах України.

Задля отримання стійких результатів та розбудови України як демократичної держави, в якій шануються європейські цінності та права людини у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Полтавській, Харківській та Хмельницькій областях небайдужі молоді люди, освітяни та громадські активісти проведуть мистецькі, освітні та культурні заходи з залученням школярів, студентів, спортсменів, журналістів, поліцейських, громадських активістів та діячів культури.

Протягом березня в Івано-Франківську триватиме щорічний турнір "Футбол Проти Расизму". У турнірі братиме участь команда Патрульної поліції Івано-Франківська та команди студентів з Нігерії, Гани, Анголи, Камеруну та арабських країн. Фінал турніру буде присвячений Міжнародному дню боротьби за ліквідацію расової дискримінації та відбудеться протягом Тижня проти расизму.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: