fbpx

П’ять днів і одна ніч: у Франківську пройде фестиваль французького кіно

Стиль життя 20:25, 18.04, 2017

Івано-Франківськ приєднався до проведення фестивалю "Французька весна в Україні", який проводиться вже вчотирнадцяте та щоразу розширює свою географію.

Посольство Франції в Україні, Французький інститут в Україні, за підтримки БФ "Україна Інкогніта" запрошують франківців відвідати відкриття фестивалю "Французька весна в Україні", яке відбудеться 21 квітня у холі театру кіно "Люм’єр" о 17 годині.

В цей день можна буде переглянути французьку стрічку Кейтель Куілівье "Сюзанн".

В рамках програми відбудуться і наступні покази: 21.04 "Сюзанн", 22.04 "Безтямний П’єро", 23.04 "Сезар і Розалі", 24.04 "Час одкровень", 25.04 "Літня казка".

Також в рамках фестивалю відбудуться "Довгі ночі короткого метра", які стають дедалі популярнішими. Глядачам запропонують 6-7 годин кіно – добірку кращих французьких короткометражних фільмів. Особливий акцент програма робить на стрічках, які побачили світ нещодавно.

Більшість фільмів з "Ночей" були представлені публіці на міжнародних кінофестивалях у Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку та Торонто. Це фантастичні драми, комедії, анімаційні фільми.

Ще однією подією фестивалю французького кіно у Франківську стане виступ відомого французького тріо Гійома Лопеза у Панорама Паб 22 квітня о 20.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: