fbpx

У Франківську привітали 90-річних ювілярок. ФОТО

Суспільство 11:05, 17.02, 2017

Працівники Департаменту соцполітики привітали з 90-річним ювілеєм двох мешканок Івано-Франківська.

90-річний ювілей відзначили мешканки Франківська – вдова ветерана Другої світової війни Ганна Сілуянова та учасниця війни, нагороджена орденом та медалями, Валентина Єршова.

Ганна Сілуянова народилась в селі Білашки на Черкащині. З 1946 по 1951 роки навчалась в Дніпропетровському інституті інженерів залізничного транспорту. З лютого 1952 року працювала на Івано-Франківському локомотиворемонтному заводі, пізніше на заводі "Промприлад". Ганна Трохимівна разом з чоловіком виростили 2 дітей та 4 онуків.

Валентина Єршова народилась у місті Одеса в сім’ї службовців. Навчалась у Вищій медичній школі. В 1941 році потрапила на фронт. Служила в 37-й армії медичною сестрою госпіталя. Була поранена під час бомбардувань, має статус інваліда війни I групи. В 1950 році закінчила Одеський медичний інститут. Направлена працювати в Івано-Франківськ. Незважаючи на життєві випробування, що випали на долю, разом з чоловіком виростили двох синів, має 4 онуків та 4 правнуків. Нагороджена орденом "За мужність" II ступеня та багатьма медалями.

За дорученням міського голови та директора Департаменту соціальної політики ювілярок привітали подяками та грошовою винагородою з коштів міського бюджету.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: