fbpx

У Франківську прийняли режим роботи паркувальних майданчиків без громадських слухань

Суспільство 14:08, 16.06, 2017

Сьогодні, 16 червня, в Івано-Франківську мали провести громадські обговорення щодо встановлення режиму роботи паркувальних майданчиків.

На захід не пройшов жоден представник громадськості. Тож запропонований проект рішення прийняли відразу без обговорення, пише Бліц-Інфо.
За словами начальника управління транспорту і зв'язку Олега Ганчака, у першій паркувальній зоні повинне бути цілодобове паркування. Натомість в інших зонах передбачається посезонне паркування.
"Ми прив'язуємося до світлового дня, адже влітку день довший. При розробці проекту ми також враховували досвід інших міст", – зауважує Ганчак.
Відтак пропонується встановити режим роботи майданчиків для паркування, що перебувають у комунальній власності: 

– з жовтня по квітень – з 8.00 до 19.00 години
– з травня по вересень – з 7.00 до 21.00 години

Передбачається, що діяльність майданчиків для платного паркування провадиться за винятком неділі, святкових днів та днів релігійних свят, визначених чинним законодавством.

"Окрім того, може бути встановлено інші дні, коли діяльність в межах окремих майданчиків для платного паркування не проводиться. Це стосується днів, коли відбуватимуться ярмарки, сезонна торгівля, культурно-масові заходи", – додав чиновник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: