fbpx

У Франківську п'яний син екс-нардепа на "Mitsubishi" зніс огорожу. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 20:57, 15.05, 2017

Аварія сталася на перетині вулиць Василіянок – Дністровської.

Водій автівки "Mitsubishi Lancer" зніс перила та ”припаркувався” на тротуарі. За попередньою інформацією, водій п’яний, повідомляє Галка.

Очевидці події також повідомляють, що за кермом перебував Олег Володимирович Кафарський, 1985 р. н. Олег Кафарський – старший державний виконавець міського відділу виконавчої служби, син колишнього народного депутата, сьогодні доктора юридичних наук і завкафедри Прикарпатського національного університету Володимира Кафарського.

"П'яне ДТП, група підтримки водія схожа на людей з органів правопорядку. Номери з машини зняли", – написав громадський активіст Віктор Загреба. 

1

Винуватець ДТП у білій футболці справа – Олег Кафарський.

Винуватець ДТП сказав, що святкував день народження. Водійського посвідчення не мав, від перевірки на стан алкогольного сп'яніння відмовився. Як повідомив КУРСу речник патрульної поліції Івано-Франківська, минулого року Олег Кафарський уже керував автомобілем напідпитку і суд позбавив його права на водіння.

На щастя, пішоходів в момент аварії на тротуарі не було.

2

На відео, яке опублікували очевидці, видно, як швидко зняли номерні знаки з автомобіля:
 

Але номерні знаки вдалося сфотографувати свідкам ДТП до того, як їх сховали:

3

Патрульні склали на порушника постанову за ч. 3 Ст 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом), Ст 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), та ч. 2 Ст 130 (Повторне протягом року вчинення будь-якого з порушень, передбачених ч.1 ст. 130 КУпАП).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: