fbpx

У Франківську п'яний водій намагався "вирішити" проблему з патрульними дзвінком до начальника. ФОТО

Суспільство 17:13, 30.01, 2017

Ввечері 29 січня до начальника патрульної поліції Івано-Франківська Дмитра Міхальця поступив дзвінок від чоловіка, який намагався "вирішити" проблему із патрульними, які зупинили його за кермом у нетверезому стані.

Про свою життєву позицію з цього приводу Дмитро Міхалець написав у соцмережі.

"Пізній недільний вечір, дзвонить телефон. "Ало-о-о, Діма?" – чую голос нетверезого чоловіка, упізнати якого не можу. Прошу представитись, бо не знаю, з ким розмовляю. Чоловік на тім боці називає ім'я та прізвище. "Не може бути, – кажу, – номер цієї людини у мене записаний".

Чоловік кидає трубку. Знову дзвінок. "Ді-і-ім, мені тут твої кажуть тест на алкоголь проходити, а я з полювання їду. Допоможи, а?" Після того, як запитав, з якою метою до мене телефонують, трубку знову кинули.

Хочу, щоб усі зрозуміли раз і назавжди: у патрульній поліції є лише один шлях "вирішення" питань – це закон. І все. Я не потерплю, щоб до мене телефонували і просили уникнути відповідальності. Цього не буде! Випив – відповідай!

Як виявилося, водій Skoda повертався з полювання. Так, були "явні ознаки", але я називаю це прямо – їхав п'яний. Зупинили, хотів "порішати". Зателефонував, представився чужим прізвищем. І просить. Ганьба!" – написав Дмитро Міхалець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: