fbpx

У Франківську реєструвати дітей у садки санаторного типу почнуть через ЦНАП

Стиль життя 09:36, 14.03, 2017

Франківські освітяни обіцяють виправити незручності в електронній реєстрації дітей у чергу в дитсадки.

З 2 квітня 2012 року в Івано-Франківську запровадили загальний міський електронний реєстр дітей на поступлення до ДНЗ міста. У 2013 році ця система була визнана однією з найкращих в Україні. За рухом черги можна слідкувати на сайті www.dity.if.ua.  Про це на оперативній нараді повідомив директор міського департаменту освіти та науки Ігор Смаль.

"Зараз поставили завдання про вдосконалення сайту, бо існуюча модель не давала автоматичного переходу черги з року в рік, треба було знову перереєстровуватися. Плюс не було садків компенсаторного типу. Ще не було можливості реєструвати дітей, батьки яких мешкають в приміських селах – а таке рішення виконкому минулого року. Ці недоліки мають усунути після червня",  повідомив Смаль.

Він також запропонував включити в реєстр групи санаторного відвідування.

"Вважаю, що першочергово мають бути охоплені діти, чиї батьки живуть і працюють у Франківську і в приміських селах. У нас чотири санаторні садки, обов'язково щоби була електронна черга, щоби можна було відслідкувати, бо часто їх відвідують за фіктивними довідками",  зазначила секретар міськради Оксана Савчук.

Смаль додав, що є дуже багато новоприбулих родин і їх не встигають реєструвати. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: