fbpx

У Франківську рекламою "Свободи" заклеїли білборд волонтерів, які допомагають армії. ФОТО

Суспільство 16:56, 19.12, 2015

В Івано-Франківську білборд з рекламою "Спілки добровольців АТО Прикарпаття" заклеїли політичною рекламою ВО "Свобода". Міський голова Руслан Марцінків обіцяє якнайшвидше виправити ситуацію та повернути все на місце.

Про прикрий випадок у мережі Фейсбук повідомив голова "Спілки добровольців АТО Прикарпаття" Василь Андріїв. 

"Яке ви мали моральне право так зневажити бійців АТО? Звертаюся до міського голови Руслан Марцінків до голови обл. ради Олександр Сич, до партії ‎"ВО "Свобода"! На якій підставі ви спаплюжили наше законне право на звернення до громади від спілки бійців АТО? Ми за останні копійки воїнів розрахувались за друк біг бордів. Хто давав вам право заклеювати своєю піар-рекламою наші соціальні проекти? Ваш популізм має якісь етичні та моральні межі? В цей важкий час, час війни, в рамках соц. проекту ми звернулися до мешканців міста про допомогу. Нашим воїнам вкрай необхідна зимова форма, бронежилети, каски, їжа, засоби для існування! Цим проектом ми хотіли донести до кожного, що захист держави є обов'язком кожного з нас! 30 днів на проект… так ні, на 9 день у вас піднялась грязна корупційна рука на святе", – пише Андріїв.

Волонтер вимагає від чиновників публічного вибачення перед воїнами АТО та відновлення білборду за їхній рахунок.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків миттєво відреагував на публікацію активіста у Фейсбук та пообіцяв негайно виправити ситуацію.

"Не знаю, як це сталось, але дам зараз доручення повернути все на місце! Видно, саме підприємство начудило", – написав Марцінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: