fbpx

У Франківську розпочалися безкоштовні курси з іноземної мови для соціально незахищених дітей. ФОТО

Суспільство 19:00, 25.02, 2017

Стартував новий благодійний проект "Вчимося разом", який втілює громадська організація "Івано-Франківська громадська обласна рада" спільно з "Першими Київськими курсами іноземних мов".

Вчора, 24 лютого, вихованці "Містечка милосердя святого Миколая" прийшли на перший урочистий урок англійської мови. Проект "Вчимося разом" передбачає довготривале безкоштовне навчання діток різних соціальних незахищених категорій іноземним мовам. Викладач англійської мови Ірина Промінська розповіла, що до дітей буде застосований індивідуальний підхід, тобто навчання проходитиме у формі гри, окремі уроки будуть тематичними і приуроченими до важливих свят. Тривалість курсу більше року.

"У повних сім’ях батьки турбуються про освіту своїх дітей та максимально намагаються завантажити їх в позакласний час гуртками, майстер-класами, курсами, а про цих дітей вирішили попіклуватися ми. Якісне знання англійської мови, на мою думку, – це ще одна можливість реалізуватися в житті та знайти хорошу роботу в майбутньому",  зазначив заступник голови громадської організації "Івано-Франківська громадська рада" Ігор Ружанський.

"Діти надзвичайно задоволені курсами англійської мови і з нетерпінням чекали початку навчання, адже це така особлива подія, і вони щасливі від того, що вся увага сконцентрована на них", – додала сестра Марія, яка опікується малечею.

ГО "Івано-Франківська громадська обласна рада" в найближчому майбутньому розширюватиме співпрацю із освітніми закладами, щоб надати можливість вивчати якісно та безкоштовно іноземні мови різним категоріям соціально незахищених дітей. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: